Semi udglatning

Semi – permanent udglatnings kur
Den nye trend, Semi Udglatning, vælter i øjeblikket hen over Europa.
Vi er stolte over at kunne præsentere produktet, Eternity Liss på det danske marked – en produktserie, der er Rolls Royce’en indenfor denne udglatningskategori. Dette skyldes bl.a. det høje indhold af det fine og dyre stof, Keratin, som er at finde i produktet. (9 %). Eternity Liss, har i UK vundet flest priser i udglatningskategorien og bliver i Danmark forhandlet igennem firmaet, Marschall Invenco Aps.

Hvad er Semi Udglatning?
Denne brasilianske BlowDry behandling benytter keratin, et stof der findes naturligt i hår, hud og negle til at puste nyt liv i beskadiget, kruset og sprødt hår. Selv hvis dit hår ikke er så krøllet, men du lider af krus eller hvis det er porøst og uden glans, kan denne brasilianske BlowDry behandling give træt hår et komplet nyt liv! Den behandlings form er mere end blot endnu en ny opretnings behandling, det er en super hårkur, som bliver i håret i flere måneder. Deraf det danske navn, Semi-permanent udglatnings kur.
Behandlingen kan med fordel anvendes på farvet og behandlet hår. Og med endnu større fordel på hår ekstensions. Grunden er, at keratinet lægger sig som et beskyttende lag omkring hvert enkelt hår strå og får håret til at virke blødere og mere medgørligt. Der er kun 0.15 % formaldehyd i, til at samle keratinet. I Danmark er der tilladt helt op til 0.2% i hårprodukter.

Semi – permanent udglatnings kur er interessant for alle dem, som benytter sig af en føntørrer for at få kruset eller tørt hår til at se sundt og glat ud. Det er altså ikke kun for folk med krøllet hår. Langt de fleste kunder er rent faktisk piger med langt glat hår, som gerne vil have en permanent blank glathårs frisure a la Jennifer Aniston.

Berømtheder er altid på udkig efter nye skønheds trends, der lover at gøre dem endnu smukkere, end de allerede er. Denne nye hårbehandling er blevet en stor favorit af bl.a. Nicole Richie, som elskede den nye udjævnings behandling så meget, at hun fortalte hele verden om det på Twitter og Lindsay Lohan og Ashley Tisdale er også kendt for at være fans.

Hvad gør behandlingen SÅ populær?
For at summere det op, gør denne udglatningsbehandling besværlige lokker mere overskuelige at arbejde med. Hvis du bruger timer på at tæmme dine krøllede, uregerlige hår strå, eller kæmper med at beholde dit hår blankt og medgørligt, så har du brug for denne brasilianske Blow Dry. Behandlingen varer i op til 5 måneder, hvor man stadigvæk vil opleve håret blankt og glat. Det nye ud groede hår er selvfølgelig ikke behandlet, og derfor ikke påvirket af produktet.
For at summere det op, gør denne udglatningsbehandling besværlige lokker mere overskuelige at arbejde med. Hvis du bruger timer på at tæmme dine krøllede, uregerlige hår strå, eller kæmper med at beholde dit hår blankt og medgørligt, så har du brug for denne brasilianske Blow Dry. Behandlingen varer i op til 5 måneder, hvor man stadigvæk vil opleve håret blankt og glat. Det nye ud groede hår er selvfølgelig ikke behandlet, og derfor ikke påvirket af produktet.

6 Fordele ved at vælge produktet Eternity Liss:

  • Naturligt fremstillet
  • Masken dufter dejligt
  • Stor økonomisk fortjeneste
  • Kan benyttes på farvet og behandlet hår
  • Store dele af behandlingen kan udføres af en elev
  • Behandlingen tager et par timer og vaskes ud, inden man forlader salonen

Danske kommentarer til produktet:
Jeg er især imponeret over hvordan behandlingen efterlader håret så blankt og hvor blødt håret føles. Jeg kan sagtens forestille mig at en stor del af min kundekreds vil være meget interesseret i en sådan semi -permanent udglatnings kur fra Eternity Liss. Jeg arbejder på at kunne tilbyde denne slags behandlinger i min salon, snarest og jeg kan kun anbefale den til andre saloner….
Steen Frank. Intercoiffure

Jeg kan roligt sige at jeg er meget imponeret og glæder mig til at komme i gang. Jeg finder dagligt potentielle kunder som også synes det lyder,,, ja næsten for godt til at være sandt.
Gitte Kofoed. Intercoiffure

Jeg er yderst tilfreds med behandlingen og er faktisk meget imponeret over resultatet. Mit hår er helt glat. Og der er også selv og jeg kun reder det og lader det lufttørre, så sidder det som hvis jeg havde glattet det med glattejern. Det ser sundere og blankere ud, og føles sundere. Så det er helt sikkert noget jeg vil anbefale til folk med kruset og krøllet hår.
Ane Tang Buddig. WOMEN

,,og lige I dag synes jeg faktisk det ligner en god udgave af Jennifer Aniston  Det er super let at have med at gøre, faktisk kan jeg de fleste dage (hvis jeg ikke skal det store) bare tørre med hovedet nedad og så flade et par totter. I dag har jeg forsøgt mig med lidt styling produkter da jeg stadig synes det er lidt mere fladt end jeg er vant til. Og synes måske også at jeg er nødt til at ordne hår hver dag for at det ikke skal blive for klasket. Men det gør jo at jeg så bare kan træne hver dag – så ingen dårlige undskyldninger mere.

 

 

 

ÅBNINGSTIDER:

Mandag:
Tirsdag-onsdag:
Torsdag:
Fredag:
Lørdag:
Lukket
09:00-18:00
10:00-19:00
09:00-15:00
09:00-14:00

INFORMATION

Frisør Unicut v/Louise Falck Pedersen
Karslunde Strandvej 84,
2690 Karlslunde
Telefon: 46 152 414
CVR: 34337314